Avondvierdaagse

Van maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei 2024 wordt de Avondvierdaagse in Kudelstaart weer georganiseerd. Er kan gekozen worden tussen twee afstanden, namelijk 5 of 10 kilometer. Doorgaans lopen kinderen in groep 1 t/m 4 de 5 kilometer. Vanaf groep 5 wordt ook vaak voor de 10 kilometer gekozen.

Deelname aan de volledige Avondvierdaagse Kudelstaart kost € 5,50 voor vier avonden. Inschrijven voor de volledige Avondvierdaagse kan op deze pagina. Het bedrag dient gelijk betaald te worden via IDEAL. Als u als ouder meeloopt voor een medaille dan kunt u zich ook aanmelden via onderstaand formulier. Het aanmelden voor een dag-medaille (één avond meelopen) kun je bij de start regelen op de betreffende avond. Kom op tijd om vertraging te voorkomen!

DatumStartlocatieTijd
maandag 27 meiRKDES (Wim Kandreef 4)18:00 uur
dinsdag 28 meiHet Dorpshuis18:00 uur
woensdag 29 meiHet Dorpshuis18:00 uur
donderdag 30 meiSchoolplein Antonius/OBS18:00 uur (10 km)
18:30 uur (5 km)

Belangrijk voor een veilig evenement: Deelname aan de Avondvierdaagse Kudelstaart geschiedt op eigen risico. Volg de aanwijzingen van de organisatie, klaar-overs en verkeersregelaars altijd op!

De eigen ouder/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk voor de eigen kinderen. Ieder kind loopt onder begeleiding van een volwassene.

De inschrijving is gesloten.