Nieuwsarchief

Sportdag groot succes

Met perfecte omstandigheden hield de Antoniusschool haar sportdag bij RKDES. Vanaf 9 uur kwamen de kinderen om een dag te sporten en plezier te beleven. In drie verschillende circuits konden zij spelen en sporten. Na 10 of 15 minuten was er weer een nieuw spel. Estafette, Kingen, Hockey, Steppen, Springkussens, Korfbal, Handbal, Volleybal, Sponzenrace; het was er allemaal. Groep 8 sloot de dag af door te voetballen tegen de juffen en meesters. Dit was een spannende wedstrijd en eindigde in 4-4.

Zonder de hulp van vele ouders kan dit niet worden georganiseerd. Bedankt voor jullie hulp! Ook een speciale dank aan de Ouderraad en de sportdagcommissie van school. 

Hieronder een leuke indruk van de dag.

Een nieuwe website en een nieuwe A

Tijdens de periodeafsluiting van 25 april onthulden vier leerlingen (die op die dag jarig waren) het nieuwe logo van de Antoniusschool. Met groot applaus werd het nieuwe logo ontvangen.

Het is een fris logo waarin meerdere kleuren blauw aanwezig zijn. De driehoek centraal staat van kind-leerkracht-ouder. Bekijk het logo omgekeerd en je ziet ons blauwe hart. En heeft u al goed naar de T gekeken in Antonius? Die staat voor onze katholieke achtergrond.

Na de onthulling van het logo kwamen onze twee oudste leerlingen het podium op met het nieuwe sport tenue. Meester Bart liet het nieuwe tenue zien van de leerkrachten. In de vakantie worden de nieuwe logo’s op het gebouw geplaatst. Het zal vast even wennen zijn, maar we zijn trots op onze nieuwe uitstraling.

Opgeven is een optie

Er komen weer allemaal leuke evenementen aan. Opgeven gaat via onze website bij het kopje Sport. Zo zoeken wij nog hulp bij de sportdag. Echt leuk om een keer te doen! Ook komen er grote sportieve evenementen aan zoals; Schoolkorfbal, Minivoetbal en de Avondvierdaagse. Leuk om aan mee te doen!